Hva de jeg har hatt samtaler med sier om meg

“Ingeborg er et så fantastisk menneske som kan snu om på alt bare med få ord. Når du ikke forstår deg selv så gjør Ingeborg det! Hun setter ord på følelsene dine og leser deg som en åpen bok når du selv ikke forstår noenting.
Hun er utrolig empatisk og tar deg imot med et stort hjerte.
Hun gir deg verktøyet du trenger for å gå ut igjen med et smil om munnen og hodet hevet.”​

Helen May Johansen

“Jeg kan ikke få sagt hvor takknemlig jeg er for Ingeborg’s hjelp! Når alt så som svartest ut klarte hun å «snu alle stener», som hun selv sa. Flere venner av meg har opplevd bare positiv fremgang med prat med Ingeborg! Anbefales på det varmeste!!!”​

Helle Winters Hvidsten

“Ingeborg er et fantastisk menneske og en utrolig dyktig coach. Hun er varm og raus og man føler seg alltid velkommen 
Å være hos henne har gjort meg til et veldig mye sterkere menneske og jeg er så takknemlig for alt jeg har lært. Når man er helt på bunnen, klarer hun på en utrolig måte og løfte deg opp.
Anbefalinger på det sterkeste.”​

Hanne Adamsen

“Ingeborg er en dame som klarer å stille de riktige og ofte tøffe spørsmålene, men med en empati som jeg har sett hos få andre. Jeg trodde jeg hadde en forståelse for Neuro Linguistic Programming allerede før jeg traff Ingeborg, men jeg fikk en helt annen innsikt i hvordan språket former hva vi oppfatter som vår realitet etter noen runder med Ingeborg. Anbefales på det varmeste.”

Lars Aune-Moore

Kontakt
  • Facebook - svarte sirkelen
  • Instagram - svarte sirkelen

Hjemmekontor

Stenfeltbakken 115

1405 Langhus

© 2019 Ingeborg Roald. Designet av Hans Christian Ihlen